Rode Kruis Apeldoorn organiseert wederom de actie Apeldoorn Reanimeert, de lustrum editie

Ook dit jaar organiseer ik met mijn Rode Kruis​ collega vrijwilligers bij Rode Kruis Apeldoorn​ de actie Apeldoorn Reanimeert. Het is dit jaar voor de 5e keer dat wij deze actie organiseren, dus mogen we het onze lustrum editie noemen. Na twee edities door het Gymnasium onderdak gekregen te hebben is sinds 2016 Sprengeloo​ onze vaste locatie, zo ook dit jaar weer. Inmiddels zijn er ruim 16 reanimatie instructeurs bereid om vrijwillig de lessen te geven!

Met al ruim 120 deelnemers komt onze 3FM Serious Request​ actie #ApeldoornReanimeert weer goed op stoom. We kunnen dankzij de vrijwillige inzet van alle instructeurs en vrijwilligers nog veel meer mensen opleiden in de kunst van het reanimeren. Mocht je altijd al willen leren reanimeren, dan is dit je kans. We vragen een minimale bijdrage van slechts €25,-, bij sommige ziektekostenverzekeringen kan je hiervan nog tot 75% terugkrijgen.

Heb jij je al ingeschreven? Ga naar https://bit.ly/ApdCPR2018 en leer levens redden. Zo maken we de Gemeente Apeldoorn​ de meest veilige gemeente van Nederland!

Ik hoop jullie bij Sprengeloo te zien op 20, 21 en/of 22 december!

groet,

Erik van Luxzenburg