Concept Ontwikkeling

Binnen LuxZen hou ik mij graag bezig met het bedenken van nieuwe concepten. Vanwege de focus op mijn advies en coachingswerk en daar LuxZen te klein is om alle ideeën te realiseren, wil en kan ik niet alle ideeën uitvoeren.

Daaruit is de dienst Concept Ontwikkeling gegroeid. Samen met jou organisatie wil ik werken aan het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe bedrijfsconcepten.

Wil je weten hoe ik dit voor mij zie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Agile coaching

Vanuit mijn achtergrond als Agile coach en gecertificeerd Scrum Master help ik via LuxZen bedrijven en organisaties om hun project gerelateerde processen en sturing zo in te richten dat zij in een zo kort mogelijke tijd in staat zijn door de klant gevraagde (project)resultaten te leveren. Hoe zorg je als bedrijf of NGO dat je adequaat en snel kan inspelen op veranderende omstandigheden?

Agile is een set van principes, methoden en systemen waarin de klant (client of patient zogezegd) centraal staat en iedereen binnen de organisatie bezig is om continu de producten, diensten en processen te verbeteren. Deze klantgerichte continu verbeter cultuur helpen jou en je organisatie om de benodigde transitie naar nieuwe dienstverlening succesvol door te maken.

Agile is nauw verwant met Lean, beiden streven naar kortcyclisch werken, klantwaarde leveren en continu verbeteren. Volgens sommige deskundigen is Lean bedoelt voor productie-omgevingen en administratieve diensten en Agile weer voor creatieve omgevingen, project teams en (daar is Agile begonnen) ICT teams.

Wil je weten hoe ik dit voor mij zie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Lean coaching

Vanuit mijn achtergrond als Lean expert help ik via LuxZen bedrijven en organisaties om hun processen en operationele sturing effectiever en efficiënter in te richten. Hoe zorg je als bedrijf of NGO dat je adequaat en snel kan inspelen op veranderende omstandigheden?

Lean is een set van principes, methoden en systemen waarin de klant (client of patient zogezegd) centraal staat en iedereen binnen de organisatie bezig is om continu de producten, diensten en processen te verbeteren. Deze klantgerichte continu verbeter cultuur helpen jou en je organisatie om de benodigde transitie naar nieuwe dienstverlening succesvol door te maken.

Lean is nauw verwant met Agile, beiden streven naar kortcyclisch werken, klantwaarde leveren en continu verbeteren. Volgens sommige deskundigen is Lean bedoelt voor productie-omgevingen en administratieve diensten en Agile weer voor creatieve omgevingen, project teams en (daar is Agile begonnen) ICT teams.

Wil je weten hoe ik dit voor mij zie? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.