BiD Network over Lean en LuxZen

LuxZen

Erik helpt (vanuit LuxZen) ons als LEAN coach erg goed bij het echt gaan snappen hoe we continu kunnen verbeteren en hoe we dat proces kunnen borgen. Hij heeft dat voor ons team in Nederland en in Oeganda  gedaan.

Zijn enthousiasme en bevlogenheid werkt aanstekelijk. Hij kan zich daarnaast erg goed verplaatsen in onze internationale context met verschillende culturen.

Copy-of-DSC_3575
BiD Network in actie, midden achteraan Gert van Veldhuisen

Het team is pro-actiever geworden in het signaleren van verbeterpunten en het bedenken van oplossingen. Na een korte tijd waren de eerste resultaten al zichtbaar.

Het is binnen de NGO-sector nog niet gebruikelijk om met LEAN te werken, maar ik kan het zeker aanraden.

Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat LuxZen voor jou NGO kan betekenen op het vlak van organisatie verbetering

Gert van Veldhuisen
Gert van Veldhuisen directeur van BiD Network

Gert van Veldhuisen is directeur van BiD Network.

Het BiD Network streeft ernaar de economische ontwikkeling in opkomende markten te ontwikkelen door het mobiliseren van kapitaal en kennis voor kleine en midelgrote ondernemingen. Door het fungeren als matchmaker en het bieden van ondersteuning aan zowel financiers in het westen als ondernemers in opkomende markten streeft BiD Network naar groei van het aantal ondernemingen die kunnen doorgroeien en expanderen.

%d bloggers liken dit: