Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/vhosts/luxzen.eu/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Muziek ter inspiratie en verwarring – LuxZen

Muziek ter inspiratie en verwarring

Sing Afrikaans

Voor deze maandagochtend een afspeellijst met Afrikaanse muziek: Sing Afrikaans is een Spotify lijst die ik gemaakt heb met muziek die inspireert en verwart. Inspirerend voor de melodie en teksten en verwarrend vanwege de gelijkenis van Afrikaans met het Nederlands en toch ook de grootse verschillen! Ter illustratie hieronder deze tekst in het Afrikaans.

Vir hierdie Maandagoggend ’n speellys met Afrikaanse musiek: Sing Afrikaans is ’n spotify-lys wat ek gemaak het met musiek wat inspireer en verwar. inspirerend vir die melodie en lirieke en verwarrend vanweë die ooreenkoms van Afrikaans met Nederlands en tog ook die groot verskille! om hierdie teks hierbo in Nederlands te illustreer.

Ontdek meer van LuxZen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder