Over ons

LuxZen is een organisatieadvies en trainingsbureau gevestigd in Apeldoorn. Via LuxZen bied ik, Erik van Luxzenburg, trainingen aan op het gebied van lean en agile werken en helpt het bedrijven en organisaties om effectiever en efficiënter te werken.

Daarnaast help ik met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten via de business canvas en value proposition methodologie en lean startup werkwijzen.

Daarnaast kan ik Eerste Hulp en reanimatie/AED opleidingen verzorgen als gecertificeerd Instructeur Eerste Hulp via het Care-X label.

Lees ook onze sociale impact commitments die voor LuxZen is opgesteld. Hierin geef ik aan waarvoor LuxZen staat in haar bedrijfsvoering.

Veklar the free, human social network. No individual algorithms, with no analysis or profiling, no sponsored publications, anonymous likes and follows, absolute respect for privacy and personal data, clear, non-partisan moderation.

Volg mij op Veklar het vrije, menselijke sociale netwerk. Zonder individuele algoritmen, zonder analyse of profilering, geen gesponsorde publicaties, anonieme likes en volgers, absolute respect voor privacy en persoonlijke gegevens, duidelijke, niet-partijdige moderatie.