Erik van Luxzenburg

Als lean & agile coach ben ik de oprichter van LuxZen vanwaaruit ik organisaties die willen vernieuwen help met het aanleren van nieuwe werkwijzen gebaseerd op de lean en agile principes en methodieken. Hierin ben praktisch ingesteld en streef ik er naar om deze methodieken op een natuurlijke wijze toe te passen, zonder de hocus pocus die veel mensen ervaren door het gebruik van jargon en jeukwoorden.

Naast mijn bedrijf ben ik momenteel werkzaam als lean consultant bij Icare Verpleging en Verzorging, een grote thuiszorg en verpleeghuiszorg organisatie in het midden en Noorden van het land (Veluwe, Oost-Flevoland, Zwarte Water en IJsselland en Drenthe).

Daarnaast ben ik sinds 2007 als Rode Kruis vrijwilliger actief in de volgende rollen:

  • Evenementenhulpverlener voor de afdeling Apeldoorn * Instructeur EHBO inclusief reanimatie (BLS) en kinderreanimatie (PBLS) / AED, EHBO bij sportletsels & wandelletsel, EHBO bij kinderen.
  • Trainer Evenementenhulp
  • Lid van de ledenraad namens het district Noord- en Oost-Gelderland * Lid selectiecommissie nieuwe directeur

Vanuit mijn diverse werkzaamheden ben ik zeer begaan met privacy en databeveiliging daarom mail ik bij voorkeur via versleutelde berichten. Je kan mij mailen met PGP encryptie door via deze vingerafdruk mijn publieke sleutel op te zoeken en te gebruiken:

PGP fingerprint: 5620 0D15 BE15 7F3E 6D63 EA42 4499 FCA6 239E AA99

Erik van Luxzenburg